Alles over het betoverende 'World of Frozen', geopend in Disneyland Hong Kong

RRoos Verhoeven 17 november 2023 07:02

Voor het eerst kunnen fans van 'Frozen' en 'Frozen 2' zich onderdompelen in het magische koninkrijk Arendelle. Disney's eerste 'Frozen'-themapark, World of Frozen, is officieel geopend in Disneyland Hong Kong Disneyland.

Wereldprimeur: het 'World of Frozen' opent in Disneyland Hong Kong

In een primeur, heeft Disney het 'World of Frozen', het allereerste themapark gewijd aan de 'Frozen'-films, gelanceerd in Disneyland Hong Kong. Fans van de geliefde films kunnen zich nu onderdompelen in de magische wereld van Arendelle, met het park dat officieel zijn deuren opent op 20 november 2023.

Innovatieve attracties en ervaringen bij het 'World of Frozen'

World of Frozen zit boordevol innovatieve attracties en ervaringen. Bezoekers kunnen genieten van de meest geavanceerde audio-animatronics van Disney tot nu toe, een ritje maken op de allereerste 'Frozen'-thema achtbaan, 'Wandering Oaken's Sliding Sleighs', en deelnemen aan een interactieve entertainmentervaring in 'The Playhouse in the Woods'. Het park vormt dus beslist een buitengewone bestemming voor 'Frozen'-liefhebbers van alle leeftijden.

Bezoekers uitgenodigd voor Summer Snow Day in Arendelle

Bij het betreden van het park worden de gasten uitgenodigd om deel te nemen aan Arendelle's nationale feestdag, de Summer Snow Day. Het concept van Summer Snow Day, dat het verhaal van de redding van koningin Elsa door prinses Anna herdenkt, werd geïntroduceerd in de Frozen Ever After attractie en het Royal Sommerhus in Epcot. In World of Frozen wordt dit verhaal echter over het hele land verspreid, wat resulteert in een nog meeslepender 'Frozen'-ervaring.

Het World of Frozen-themapark is zorgvuldig ontworpen om de magie van Arendelle tot leven te brengen, met het land verdeeld in twee delen - het levendige Arendelle-dorp aan de ene kant, en het rustige, betoverende Arendelle-bos aan de andere kant. Deze tweedeling draagt bij aan het bijzondere karakter van het park en biedt bezoekers de mogelijkheid om verschillende aspecten van Arendelle's wereld te ontdekken.

Naast de talrijke attracties en ervaringen, heeft het World of Frozen-themapark ook culinaire geneugten te bieden. Gasten kunnen genieten van authentieke Noorse gerechten in de Golden Crocus Inn of zich laven aan de zoete lekkernijen van de Northern Delights zoetwarenwinkel. Beide locaties bieden een unieke culinaire beleving die perfect aansluit bij de sfeer van het park.

Meer artikelen