Anime 'Dandadan' komt wereldwijd naar Netflix

RRoos Verhoeven 11 maart 2024 14:22

Netflix heeft aangekondigd dat de tv-anime-adaptatie van Yukinobu Tatsu's Dandadan, een paranormaal mysteriegevecht en romantische komedie, wereldwijd op Netflix zal worden gestreamd vanaf oktober 2024.

Aankondiging streaming Dandadan op Netflix

Via het Anime X account van Netflix, dat voorheen een Twitter account was, is de aankondiging gedaan dat de anime-adaptatie van Dandadan wereldwijd op Netflix zal verschijnen. Deze anime, gebaseerd op de manga van Yukinobu Tatsu, combineert elementen van een paranormaal mysteriegevecht en een romantische komedie. De release wordt verwacht in oktober 2024.

https://twitter.com/NetflixAnime/status/1766871638979596359

Hoofdrollen in de Dandadan anime

De première van de serie staat gepland voor oktober. In de hoofdrollen zien we Shion Wakayama als Momo Ayase, Natsuki Hanae als Okarun, Mayumi Tanaka als Turbo-Granny en Kazuya Nakai als Alien Serpo. Deze personages zullen de hoofdrolspelers zijn in dit bovennatuurlijke avontuur.

Creatief team achter Dandadan anime

Het creatieve team achter deze anime omvat Fūga Yamashiro, die eerder als assistent-regisseur werkte aan Tatami Time Machine Blues, als regisseur van de anime bij Science SARU. Hiroshi Seko, bekend van zijn werk aan shows als Attack on Titan The Final Season, Chainsaw Man, Jujutsu Kaisen en Mob Psycho 100, houdt toezicht op en schrijft de scripts voor de serie. Kensuke Ushio, bekend van zijn muzikale bijdragen aan Chainsaw Man, DEVILMAN crybaby en Liz and the Blue Bird, verzorgt de muziek voor de show.

Crunchyroll heeft aangekondigd dat ze de anime ook zullen streamen op hetzelfde moment dat het wordt uitgezonden in Japan. Ze geven een korte samenvatting van het verhaal: Momo, een middelbare scholiere uit een familie van geestmediums, redt haar klasgenoot Okarun van pesters. Deze daad resulteert in een discussie tussen de twee, aangezien Momo gelooft in geesten maar het bestaan van aliens ontkent, terwijl Okarun het omgekeerde gelooft.

Afbeelding: 'DAN DA DAN', TMDB

Meer artikelen