Ben Barnes deelt zijn gevoelens over het einde van Netflix-serie 'Shadow and Bone'

RRoos Verhoeven 18 november 2023 17:55

Na de aankondiging van de annulering van de Netflix-serie 'Shadow and Bone', deelt acteur Ben Barnes zijn emoties en dankbaarheid over zijn rol als generaal Kirigan en reflecteert hij op de impact die de show heeft gehad.

Barnes' eerbetoon aan 'Shadow and Bone'

Acteur Ben Barnes, bekend van zijn rol als generaal Kirigan in de populaire Netflix-serie 'Shadow and Bone', heeft zijn gevoelens gedeeld op sociale media naar aanleiding van de annulering van de show. Ondanks zijn teleurstelling over het einde van de serie, benadrukt Barnes zijn trots op het feit dat hij deel heeft uitgemaakt van deze bijzondere reis en de mogelijkheid heeft gehad om het personage van generaal Kirigan tot leven te brengen.

Bekijk hier de post op X:

https://twitter.com/PopCrave/status/1725223805272928630

'Shadow and Bone' is een bewerking van Leigh Bardugo's bestverkopende Grishaverse-romans en ging in april 2021 in première op Netflix. De serie heeft snel een toegewijde fanbase opgebouwd en is geprezen voor zijn boeiende verhaallijn, visueel verbluffende scènes en de uitstekende prestaties van de cast.

De lof voor generaal Kirigan

Generaal Kirigan, ook bekend als de Darkling, kreeg veel lof voor zijn genuanceerde prestaties die lagen van diepte en complexiteit aan het personage toevoegden, wat uiteindelijk resulteerde in de status van een fan favoriet.

https://www.instagram.com/p/Czt2W6MuP_4/

De diepgaande impact van 'Shadow and Bone'

Ondanks de teleurstelling rond de annulering van 'Shadow and Bone', dient Ben Barnes' recente post als een ontroerende herinnering aan de diepgaande impact die de show heeft gehad op zowel de toegewijde cast als fervente kijkers. Zijn post vormt een troost in de afwezigheid van een officiële verklaring van Netflix over de annulering of mogelijke toekomstplannen, waarbij fans comfort vinden in de blijvende indruk die de show heeft achtergelaten en de hernieuwde interesse in Leigh Bardugo's originele romans.

Afbeelding: 'Shadow and Bone', TMDb

Meer artikelen