Benedict Cumberbatch en Olivia Colman aan de slag in remake 'War of the Roses'

RRoos Verhoeven 2 april 2024 17:55

Er wordt een moderne versie van de dramatische komedie 'The War of the Roses' gemaakt, met Benedict Cumberbatch en Olivia Colman in de hoofdrollen. Het project wordt geleid door de Amerikaanse regisseur Jay Roach.

Jay Roach regisseert nieuwe versie van 'The War of the Roses'

In Hollywood zijn ze volop bezig met een nieuwe versie van de komedie 'The War of the Roses' uit 1989. De Amerikaanse regisseur Jay Roach, die we kennen van films als 'Meet the Parents' en 'Dinner for Schmucks', neemt de teugels van dit project in handen. De film, die nu simpelweg 'The Roses' heet, heeft al enkele grote namen aan zich verbonden, waaronder Benedict Cumberbatch en Olivia Colman.

Cumberbatch en Colman als hoofdrollen in 'The Roses'

Benedict Cumberbatch en Olivia Colman, twee toonaangevende Britse acteurs, zijn gecast voor de hoofdrollen in 'The Roses'. Zij zullen de personages van Oliver Rose en Barbara Rose vertolken. Het is nog onduidelijk wie de rest van de cast zal vormen, maar met deze twee namen is de lat alvast hoog gelegd.

Een bittere echtscheidingsstrijd in 'The Roses'

'The Roses' volgt het verhaal van een stel dat ooit gelukkig getrouwd was, maar nu verwikkeld is in een bittere echtscheidingsstrijd. De ruzies tussen de twee lopen steeds verder uit de hand, met hilarische en destructieve confrontaties. Zelfs na de scheiding blijft de strijd hun leven beïnvloeden, waardoor ze zich afvragen of ze wel echt gewonnen hebben.

De originele film 'War of the Roses' was een creatie van de Amerikaanse komiek Danny DeVito en was een groot succes. Met een opbrengst van 83 miljoen dollar en hoofdrollen voor Michael Douglas en Kathleen Turner, heeft de film een iconische status verworven. In Duitsland wordt de titel 'Der Rosenkrieg' zelfs gebruikt om vechtscheidingen te beschrijven. Wanneer de nieuwe versie in de bioscopen komt, is nog onbekend.

Meer artikelen