Controversiële scène in 'Family Switch' zorgt voor onrust onder Netflix-kijkers

KKees van den Berg 6 december 2023 18:17

Netflix's nieuwe kerstfilm 'Family Switch', met Jennifer Garner, is onder vuur komen te liggen vanwege een controversiële scène. Ondanks het succes van de film, roept een specifieke scène tussen twee personages die van lichaam zijn gewisseld vragen op bij het publiek.

Controversiële scène werpt schaduw over succes 'Family Switch'

'Family Switch' is één van de nieuwste toevoegingen aan het Netflix aanbod. De film is nu al een hit, maar niet zonder controverse. De kijkers hebben vooral problemen met een specifieke scène in de film die als ongepast en verontrustend wordt gezien. Deze scène heeft een schaduw geworpen over het succes van de film.

Onverwachte lichaamsverwisseling veroorzaakt hilariteit en ongemak

In 'Family Switch' maken we kennis met de familie Walker, bestaande uit Jess, Bill, CC en Wyatt. Na een onverklaarbare gebeurtenis in het Griffith Park Planetarium verandert het gezin van lichaam, wat voor hilarische en soms ongemakkelijke situaties zorgt. Jess en Bill ervaren weer hoe het is om naar school te gaan, terwijl CC en Wyatt zich plotseling volwassen moeten gedragen.

Bedoelde 'komische' scène veroorzaakt ongenoegen bij kijkers

Ondanks het komische uitgangspunt van de film is er één scène die voor veel onrust zorgt onder de kijkers. In deze scène worden CC en Wyatt, die van lichaam hebben gewisseld met hun ouders, gedwongen om met elkaar te zoenen. Voor veel kijkers voelt deze scène ongepast en zelfs misselijkmakend aan.

Reacties op sociale media zijn niet mals. Veel kijkers uiten hun verontwaardiging over de controversiële scène. De kritiek varieert van commentaren over de onnodigheid en schokkende aard van de scène, tot teleurstelling dat men niet op de hoogte werd gesteld van het controversiële gehalte van de film. Duidelijk is dat deze scène voor veel onrust zorgt onder de kijkers van 'Family Switch'.

Meer artikelen