'Damsel': Alles wat je moet weten over de nieuwe Netflix-film

KKees van den Berg 5 maart 2024 11:59

Volgende week komt de nieuwe Netflix Original 'Damsel' uit, met in de hoofdrol niemand minder dan Stranger Things-ster Millie Bobby Brown. We vertellen je alles wat je moet weten over deze spannende fantasyfilm.

Millie Bobby Brown als Prinses Elodie

Millie Bobby Brown, bekend van haar rol in 'Stranger Things', neemt in 'Damsel' de rol van prinses Elodie op zich. Deze toegewijde jonkvrouw trouwt met een knappe prins, maar ontdekt al snel een duister geheim. De koninklijke familie heeft haar in feite als offer geronseld om een oude schuld te vereffenen. Een spannend plot dat belooft veel actie en avontuur.

Regisseur en Cast van 'Damsel'

'Damsel' is een creatie van regisseur Juan Carlos Fresnadillo, die ook achter het roer stond van films als '28 Weeks Later' en 'Intruders'. De cast van de film is verder bijzonder indrukwekkend, met sterren zoals Angela Bassett, bekend van de serie '9-1-1', Nick Robinson uit 'Love, Simon' en Robin Wright, die we kennen uit de klassieker 'Forrest Gump'.

Fans van fantasyfilms hebben iets om naar uit te kijken: 'Damsel' is vanaf 8 maart te zien op Netflix. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen? Check dan de speciale pagina 'Binnenkort op Netflix' voor een overzicht van al het aankomende materiaal.

Afbeelding: 'Damsel', TMDB

Meer artikelen