De 3 beste nieuwe films op Netflix deze week met o.a. de nieuwe actiefilm 'Believer 2'

DDavid Meijer 17 november 2023 14:36

Netflix heeft deze week een scala aan nieuwe films aan het aanbod toegevoegd. Hier zijn de 3 beste films die deze week nieuw op Netflix verschenen.

Nieuwe films op Netflix

Deze week verrijkt Netflix zijn aanbod met een reeks opwindende nieuwe films. Onder de nieuwkomers zijn onder andere de Koreaanse actiefilm Believer 2, de mysterieuze thriller The Lighthouse met Robert Pattinson en de waargebeurde Original Rustin. Deze films bieden een mix van spanning, mysterie en waargebeurde verhalen, waardoor er voor iedereen iets te vinden is.

Intrigerende actie in Believer 2

In de Koreaanse actiefilm Believer 2 volgen we de vastberaden rechercheur Won-ho terwijl hij op een missie is om de waarheid te onthullen over de grootste Aziatische drugsbende en haar ongrijpbare leider. Dit spannende kat-en-muisspel belooft kijkers op het puntje van hun stoel te houden.

Bekijk hier de trailer van 'Believer 2': https://www.youtube.com/watch?v=BglW4ogv6ds

Mysterie en horror in The Lighthouse

The Lighthouse, met Robert Pattinson, brengt een unieke mix van horror en mysterie. Twee vuurtorenwachters bevinden zich op een afgelegen eiland in New England in 1890. Wanneer een bedreigende storm hen overkomt en vreemde figuren uit de mist verschijnen, beginnen de mannen te vermoeden dat de ander gek is geworden. Een angstaanjagend en intrigerend verhaal dat je niet snel zult vergeten.

Bekijk hier de trailer van 'The Lighthouse': https://www.youtube.com/watch?v=iHxuLR4x68w

Waargebeurd verhaal: Original Rustin

Original Rustin, een Netflix-original, is een inspirerend waargebeurd verhaal over Bayard Rustin, een homoseksuele Afro-Amerikaan die zijn hele leven heeft gestreden voor rassengelijkheid. Rustin speelde een cruciale rol in de Mars naar Washington in 1963, wat een keerpunt was in de burgerrechtenbeweging. Deze film belicht zijn leven en zijn onvermoeibare inzet voor gelijkheid.

Bekijk hier de trailer van 'Rustin': https://www.youtube.com/watch?v=EuZ-UONInl4

Afbeelding: 'Believer 2', TMDb

Meer artikelen