De nieuwe avonturen van Ferry Bouman zijn nu te bekijken op Netflix in 'Ferry: De Serie'

KKees van den Berg 3 november 2023 10:45

Frank Lammers keert terug als Ferry Bouman in 'Ferry: De Serie', een uitbreiding van het Undercover-universum. De gloednieuwe misdaadserie, die de opkomst van Bouman in de Brabantse onderwereld volgt, is nu te zien op Netflix.

Frank Lammers keert terug als Ferry Bouman

De populaire acteur Frank Lammers is terug in zijn iconische rol als Ferry Bouman, dit keer in 'Ferry: De Serie'. Deze nieuwe serie, een uitbreiding van het bekende Undercover-universum, is vanaf nu te zien op Netflix. Lammers maakt een krachtige comeback na een lange tijd weg van het scherm, klaar om fans opnieuw te boeien met zijn meeslepende vertolking van de Brabantse crimineel.

Het opkomende imperium van Ferry Bouman

'Ferry: De Serie' pikt de draad op waar 'Ferry (2021)' eindigde. We gaan terug in de tijd, naar de beginjaren van Ferry Bouman in de Brabantse onderwereld. Het focuspunt van de serie is hoe Bouman, een beginnend xtc-producent, zijn imperium opbouwt en vecht tegen rivalen zoals een onverzettelijke drugsbaron en een beruchte motorclub om zijn plek aan de top te claimen. De serie belicht ook de persoonlijke offers die Bouman moet brengen, vooral wanneer zijn geliefde Danielle de duistere kant van zijn bedrijf ontdekt.

Bekijk hier de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=xAQtHFLXZpU

Een spannende nieuwe toevoeging aan het Undercover-universum is het personage van drugsbaron Arie Tack, gespeeld door de bekende acteur en komiek Steef Cuijpers. Cuijpers, bekend van zijn rollen in 'Keizersvrouwen' en 'Celblok H', betreedt de serie als de grootste concurrent van Ferry Bouman. Deze nieuwe rivaliteit belooft de serie een interessante wending te geven, waardoor de kijkers op het puntje van hun stoel zullen blijven zitten.

'Ferry: De Serie' nu beschikbaar op Netflix

Goed nieuws voor alle fans: alle afleveringen van 'Ferry: De Serie' zijn nu beschikbaar op Netflix. Dus pak je popcorn en maak je klaar voor een binge-watch-sessie.

Afbeelding: 'Ferry: De Serie', TMDb

Meer artikelen