De populaire ziekenhuisserie 'The Good Doctor' nu beschikbaar op Netflix

KKees van den Berg 22 april 2024 15:42

De veelgeprezen ziekenhuisserie 'The Good Doctor' is nu ook beschikbaar voor Netflix-abonnees. Van de serie die eerder alleen te zien was op Videoland, zijn vanaf vandaag 6 seizoenen op Netflix te zien.

The Good Doctor nu op Netflix

De serie 'The Good Doctor', die al geruime tijd in Nederland te zien was, is nu ook beschikbaar voor Netflix-kijkers. Deze serie vertelt het boeiende verhaal van Shaun Murphy, een chirurg met zowel autisme als het savant-syndroom. Voorheen kon je alleen van deze serie genieten als je een abonnement had bij Videoland, maar gelukkig is dat niet meer het geval. Netflix heeft vandaag meerdere seizoenen aan hun platform toegevoegd, waardoor een breder publiek nu kan meegenieten van dit veelgeprezen drama.

Shaun Murphy

Shaun Murphy, de hoofdpersoon van 'The Good Doctor', is een bijzondere figuur. Hij is een jonge chirurg die ondanks zijn autisme en het savant-syndroom, zijn buitengewone medische talenten gebruikt om levens te redden en het scepticisme van zijn collega's uit te dagen. Shaun verhuist van het rustige platteland naar de hectische wereld van een prestigieuze chirurgische afdeling van een ziekenhuis. Ook al heeft hij moeite met persoonlijke contacten, zijn medische gaven stellen hem in staat om echt een verschil te maken.

Einde van 'The Good Doctor' en geannuleerde spin-off

Het zevende seizoen van 'The Good Doctor' markeerde het einde van deze populaire ziekenhuisserie. Er waren plannen voor een spin-off genaamd 'The Good Lawyer', wat zou gaan over twee vrouwelijke advocaten die doktoren uit het bekende ziekenhuis bijstaan. Helaas zijn deze plannen vrij snel weer van de baan. Of er in de toekomst nog meer spin-offs of vervolgen zullen volgen, blijft een open vraag.

Liefhebbers van ziekenhuisseries kunnen nu de eerste zes seizoenen van de serie bekijken op Netflix. Het is momenteel nog onduidelijk of en wanneer het zevende seizoen, dat tevens het laatste seizoen is, ook beschikbaar zal worden op dit platform.

Afbeelding: 'The Good Doctor', TMDB

Meer artikelen