De spannende scifi-hit 'The Invisible Man' verovert Netflix

DDavid Meijer 17 november 2023 12:39

De scifi-horrorfilm 'The Invisible Man', die in 2020 enorm succesvol was, staat nu op Netflix en bezet direct de tweede plaats in de Netflix Top 10 van films. De film, geregisseerd door Leigh Whannell, is door kijkers en critici erg positief ontvangen.

Whannell's 'The Invisible Man': een griezelig meesterwerk

De film 'The Invisible Man' is geregisseerd door Leigh Whannell, bekend van 'Upgrade'. Deze scifi-horror uit 2020 krijgt labels als 'griezelig', 'psychologisch' en 'scifi' toegeschreven door Netflix. Met dergelijke kwalificaties is de film een must-see voor fans van het genre.

Bekijk hier de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=m3xI5jENPYM

Een sterke cast accentueert 'The Invisible Man'

De cast van 'The Invisible Man' is rijk aan talent met namen zoals Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen en Aldis Hodge. De sterke vertolkingen van deze acteurs zijn een deel van het succes van de film en dragen bij aan de spannende en griezelige sfeer die de film uitstraalt.

Hoge beoordelingen onderstrepen succes 'The Invisible Man'

Het succes van 'The Invisible Man' wordt niet alleen onderstreept door de populariteit onder kijkers, maar ook door de hoge scores op platforms zoals Rotten Tomatoes en IMDb. Met een score van 92% na 423 recensies op de Tomatometer van Rotten Tomatoes en een 7,1 op 10 na bijna 250.000 stemmen op IMDb, is het duidelijk dat deze film zowel critici als het publiek heeft weten te bekoren.

Voor degenen die 'The Invisible Man' nog niet hebben gezien, of degenen die het nogmaals willen beleven, de film is nu beschikbaar op Netflix. Bereid je voor op een spannende zit en laat je meeslepen door deze meeslepende scifi-horror.

Afbeelding: 'The Invisible Man', TMDb

Meer artikelen