Derde deel van magische heist-thriller 'Now You See Me' officieel aangekondigd

RRoos Verhoeven 31 oktober 2023 22:03

Na het succes van de eerste twee delen, bevestigt Lionsgate eindelijk de komst van een derde deel van de magische heist-thriller 'Now You See Me'. De regie wordt op zich genomen door Ruben Fleischer, bekend van Zombieland en Venom.

Officiële aankondiging van 'Now You See Me 3'

Eindelijk is de knoop doorgehakt. Lionsgate heeft officieel de voortzetting van de magische heist-thriller met de aankondiging van 'Now You See Me 3'. De regie van de derde film zal in handen zijn van Ruben Fleischer, bekend van meerdere grote producties zoals Zombieland, Venom en recentelijk, Uncharted.

Het concept van 'Now You See Me'

'Now You See Me' is niet zomaar een heist-thriller. Het draait om een groep illusionisten die hun shows gebruiken als rookgordijn om geld te stelen van grote banken en bedrijven. In ware Robin Hood-stijl proberen ze de rijken een loer te draaien en geven ze zoveel mogelijk terug aan de armen. Dit bracht hen natuurlijk onder de aandacht van de FBI en in de tweede film zagen we ze zelfs samenwerken met een meesterlijke crimineel, gespeeld door Daniel Radcliffe.

Mogelijke terugkeer van sterrencast

De 'Now You See Me'-films hebben altijd kunnen rekenen op een sterke cast, met namen als Jesse Eisenberg, James Franco, Michael Caine, Woody Harrelson, Morgan Freeman en Mark Ruffalo. Hoewel het nog niet helemaal duidelijk is wie er allemaal terugkeren voor het derde deel, zijn er sterke aanwijzingen dat Eisenberg, Harrelson en Freeman deel zullen uitmaken van de cast.

Hoewel we weten dat 'Now You See Me 3' onderweg is, blijft de exacte releasedatum nog een mysterie. Wat we wel weten, is dat het script wordt geschreven door Michael Lesslie, bekend van zijn werk aan 'Assassin's Creed'. Het blijft dus nog even afwachten wanneer we de magische moraalridders weer in actie zullen zien.

Afbeelding: 'Now You See Me 2', TMDb

Meer artikelen