Drie beklemmende thrillers op Netflix voor een spannende avond

KKees van den Berg 1 november 2023 10:45

Ben je klaar voor een avond vol met spanning en sensatie? Dit zijn drie thrillers op Netflix die je op het puntje van je stoel houden. Van ontvoeringen tot bankovervallen, deze films zijn zeker de moeite waard om te kijken.

Psychologische thriller 'Split'

Als je houdt van psychologische thrillers met een verrassende wending, dan is 'Split' zeker een film voor jou. Het verhaal draait om Kevin, gespeeld door James McAvoy, die 23 persoonlijkheden heeft. Echter, geen van deze persoonlijkheden is dominant, tot het moment dat hij drie tienermeisjes ontvoert. Een van zijn persoonlijkheden, genaamd 'The Beast', begint zich dan te manifesteren. Deze film zorgt gegarandeerd voor kippenvel en is nu te zien op Netflix.

Bekijk hier de trailer:

Actiethriller 'Widows' vol plotwendingen

'Widows' is een meeslepende thriller waarin vier vrouwen, die niets met elkaar gemeen hadden, samen moeten werken om de schulden af te lossen die hun overleden echtgenoten hebben achtergelaten na een mislukte bankoverval. Onder regie van Steve McQueen, blijft deze film je verrassen met onverwachte plotwendingen. Zeker een aanrader voor wie van actie en spanning houdt.

Bekijk hier de trailer:

Intense overlevingsthriller 'Curve'

Wie houdt van een flinke dosis suspense, mag 'Curve' zeker niet missen. De film volgt een jonge vrouw die op het punt staat te trouwen, maar die in een levensgevaarlijke situatie belandt na een ontmoeting met een angstaanjagende lifter. Deze film staat garant voor een spannende avond waarbij je tot het laatste moment in spanning wordt gehouden.

Bekijk hier de trailer:

Afbeelding: 'Split', TMDb

Meer artikelen