Duistere komedieserie 'Shameless' is ondergewaardeerde Netflix-hit

DDavid Meijer 21 april 2024 13:14

De donkere komedieserie 'Shameless' blijkt een onverwachte hit onder Netflix-abonnees in Nederland. Ondanks het laat verschijnen op het streaming platform, wordt de serie van elf seizoenen nu massaal (her)ontdekt en geprezen.

Een nieuwe wereld geopend met 'Shameless'

Eind vorig jaar maakten Netflix-abonnees voor het eerst kennis met de komedieserie 'Shameless'. In een mum van tijd werd de serie, bestaande uit elf seizoenen, door velen ontdekt. Deze onverwachte hit heeft een geheel nieuwe dimensie toegevoegd aan het bekijken van donkere comedy, waardoor kijkers nu een honger hebben naar meer.

'Shameless': De verborgen parel van Nederland

Hoewel 'Shameless' relatief laat op Netflix verscheen, heeft de serie een diepe indruk gemaakt op de kijkers. De serie heeft zo'n impact gehad dat, wanneer kijkers alle afleveringen hebben bekeken, ze het gevoel hebben dat ze moeten afkicken. Veel mensen vragen zich af hoe een briljante serie als 'Shameless' zo lang onopgemerkt kon blijven in Nederland.

https://twitter.com/MiesjeB/status/1773717841243451400

'Shameless' draait rond een gezin van zes kinderen, opgevoed door hun oudste zus Fiona, terwijl ze worstelen om te overleven in een situatie waarin hun dronken en egoïstische vader weinig biedt. Dit unieke verhaal van overleving en familiebanden, ondanks de moeilijke omstandigheden, heeft bijgedragen tot de populariteit van de serie.

Afbeelding: 'Shameless', TMDB

Meer artikelen