Eerste blik op ontroerend Italiaans Netflix-drama 'Fabbricante di lacrime'

DDavid Meijer 14 maart 2024 16:29

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor het aangrijpende Italiaanse drama 'Fabbricante di lacrime'. De film, die binnen de muren van een weeshuis afspeelt, zal op 4 april voor het publiek beschikbaar zijn.

Nieuwe romantische film op Netflix

Liefhebbers van romantische films kunnen hun hart ophalen met de aankomende Netflix-film 'Fabbricante di lacrime'. De Engelstalige titel van de film is 'The Tearsmith' en de trailer is nu beschikbaar voor het publiek. In de trailer krijgen we een eerste blik op het ontroerende verhaal en de sfeer die deze Italiaanse productie uitademt.

Het verhaal achter 'Fabbricante di lacrime'

Het verhaal van 'Fabbricante di lacrime' is gecentreerd rond Nica, een weeskind dat opgegroeid is in het weeshuis Grave. In dit weeshuis wordt een legende verteld over de 'maker van tranen', een mysterieuze figuur die verantwoordelijk zou zijn voor alle angsten en zorgen van mensen. Wanneer Nica zeventien wordt, krijgt ze de kans om haar sprookjesachtige leven achter zich te laten en bij de familie Milligan te gaan wonen.

De dynamiek tussen Nica en Rigel

Er ontstaat een interessante dynamiek wanneer Rigel, een raadselachtig weeskind, ook uit het weeshuis wordt gehaald om bij de familie Milligan te wonen. Rigel is onrustig, intelligent en muzikaal getalenteerd, maar onder zijn engelachtige uiterlijk schuilt een duistere natuur. Ondanks hun gedeelde achtergrond, vinden Nica en Rigel het moeilijk om samen te leven.

Noteer de datum: 'Fabbricante di lacrime' gaat op 4 april in première op Netflix. Dit is een geweldige kans om te genieten van een diepgaand en ontroerend Italiaans drama, rechtstreeks op je eigen scherm.

Afbeelding: 'The Tearsmith', TMDB

Meer artikelen