Eerste blik op Shyamalan's nieuwe horrorfilm 'Trap'

RRoos Verhoeven 20 april 2024 09:32

De nieuwe film van M. Night Shyamalan, 'Trap', belooft een spannende horrorervaring. In de eerste trailer krijgen we een voorproefje van het plot waarin een seriemoordenaar in de val loopt tijdens een popconcert.

Seriemoordenaar in de schijnwerpers

In de eerste trailer van 'Trap' zien we een vader, gespeeld door Josh Hartnett, en zijn tienerdochter bij een popconcert. Al snel wordt duidelijk dat er iets aan de hand is. Er is veel politie aanwezig en een medewerker onthult dat ze een seriemoordenaar proberen te vangen. Maar dan wordt de grote verrassing onthuld: de vader is de seriemoordenaar. Het zet de kijker op het puntje van zijn stoel, benieuwd of hij de situatie zonder gepakt te worden kan ontvluchten.

Sterke cast voor 'Trap'

Josh Hartnett, bekend van series zoals 'Paradise Lost' en 'Die Hart', speelt de vader in deze film. Maar hij is niet de enige bekende naam in de cast. 'Unforgotten'-actrice Hayley Mills, Marnie McPhail van 'Orphan Black: Echoes', 'The Expanse'-actrice Vanessa Smythe en singer-songwriter Saleka Shyamalan, de dochter van regisseur M. Night Shyamalan, maken ook hun opwachting in 'Trap'.

'Trap' draait vanaf 8 augustus in de bioscoop.

Meer artikelen