Eerste teaser van 'Mufasa: The Lion King' vertoond op CinemaCon samen met Moana 2, Deadpool 3

DDavid Meijer 12 april 2024 17:01

Op CinemaCon 2024 is de release van Mufasa: The Lion King onthuld: de nieuwe animatiefilm moet in december 2024 uit gaan komen. Bezoekers kregen de eerste blik op toekomstige films, waaronder Moana 2, Deadpool & Wolverine, Alien: Romulus en meer.

Eerste teaser Mufasa: The Lion King

CinemaCon 2024 was de plek waar de wereld Mufasa uit The Lion King voor het eerst kon ervaren. Met nog veel meer in petto vanuit de studio, stroomden bezoekers toe voor eerste indrukken van verwachte films zoals Moana 2, Deadpool & Wolverine en Alien: Romulus.

Eerste blik op Mufasa: The Lion King

Onder leiding van regisseur Barry Jenkins en gepland voor een release op 20 december 2024, maakte Mufasa: The Lion King een brullende entree op CinemaCon in Las Vegas. Het publiek werd getrakteerd op indrukwekkende visuals en de kenmerkende sfeer van de film, wat het een warm applaus opleverde. De teaser zal in de komende weken openbaar worden gemaakt.

Het verhaal achter Mufasa: The Lion King

Mufasa: The Lion King belicht het leven van Mufasa en zijn weg naar het koningschap voordat hij zijn kroon aan Simba overdroeg. Gebaseerd op Disney's iconische animatieklassieker uit 1994, The Lion King, duikt de film diep in Mufasa's verleden en belooft een spannend nieuw perspectief op deze geliefde karakters te bieden.

Op CinemaCon hadden bezoekers het genoegen om een exclusieve preview van 9 minuten van Deadpool & Wolverine te bekijken. De film volgt het avontuur van Wade Wilson en zijn X-Force-kompaan.

Disney gaf op CinemaCon een gedetailleerde lijst vrij van de aankomende releases voor 2024. De lijst bevat een aantal spannende titels zoals Kingdom of the Planet of the Apes, Deadpool & Wolverine, Inside Out 2, Alien: Romulus, Moana 2, Mufasa: The Lion King en Captain America: Brave New World. Mufasa: The Lion King is vanaf woensdag 18 december 2024 in de bioscoop te zien.

Afbeelding: 'Mufasa: The Lion King', TMDB

Meer artikelen