'Ford v Ferrari' doet het goed op Netflix

KKees van den Berg 17 maart 2024 09:18

'Ford v Ferrari', ook wel 'Le Mans '66' genoemd, de Oscarwinnende film gebaseerd op een waargebeurd verhaal met Matt Damon en Christian Bale in de hoofdrollen, is sinds deze week beschikbaar op Netflix enFans en critici zijn lyrisch over deze fantastische racefilm.

Hoge scores en nu op Netflix

Opgemerkt moet worden dat 'Ford v Ferrari' zeer positief is ontvangen door het publiek en critici. Met scores van 92% en 98% op Rotten Tomatoes, is de film absoluut een aanrader. Sinds deze week kunnen Netflix-abonnees ook genieten van deze waargebeurde en Oscar-winnende film.

https://twitter.com/vinnytalks_/status/1767433026219250058

De film 'Ford v Ferrari' is gebaseerd op het waargebeurde en inspirerende verhaal van auto-ontwerper Carroll Shelby, gespeeld door Matt Damon, en autocoureur Ken Miles, gespeeld door Christian Bale. Samen namen ze de uitdaging aan om een competitieve raceauto te ontwikkelen voor de Ford Motor Company.

De uitdaging tegen Ferrari

Het verhaal van 'Ford v Ferrari' gaat over de samenwerking tussen Shelby en Miles. Ze ontwikkelden een raceauto voor de Ford Motor Company, met als doel het dominante raceteam van Enzo Ferrari uit te dagen tijdens de prestigieuze 24-uur van Le Mans in 1966. Het is een spannend verhaal over doorzettingsvermogen, vriendschap en rivaliteit.

Meer artikelen