Geprezen sci-fi 'The Martian' met Matt Damon scoort hoog op Netflix

RRoos Verhoeven 24 maart 2024 11:37

De sci-fi film 'The Martian' met Matt Damon in de hoofdrol wordt vol lof ontvangen door Netflix-kijkers en scoort hoog op Rotten Tomatoes. De film werd eerder genomineerd voor zeven Oscars en wordt als Oscarwaardig beschouwd.

Matt Damon schittert in 'The Martian'

Matt Damon maakt onmiskenbaar indruk in 'The Martian'. De film, uitgebracht in 2015, is een wetenschappelijke fictie die ook andere bekende namen zoals Jessica Chastain en Kristen Wiig bevat. Zijn acteerprestaties in deze film worden zeer geprezen.

Oscarwaardig en hoge scores op Rotten Tomatoes

'The Martian' heeft een indrukwekkende score op Rotten Tomatoes, wat getuigt van de kwaliteit en populariteit van de film. Veel kijkers hebben de film zelfs als Oscarwaardig beschouwd, wat een hoge lof is in de filmindustrie.

Zeven Oscarnominaties voor 'The Martian'

In 2016 viel 'The Martian' de eer te beurt om maar liefst voor zeven Oscars genomineerd te worden. Ondanks deze erkenning heeft de film geen van de awards in de wacht kunnen slepen. Toch blijft deze nominatie een grote prestatie.

Het verhaal van 'The Martian' is spannend en meeslepend. Astronaut Mark Watney, gespeeld door Matt Damon, en zijn team worden overvallen door een hevige storm op Mars. Deze plot biedt een unieke en fascinerende kijk op het leven op een andere planeet.

Na de storm wordt het karakter van Matt Damon, Mark Watney, achtergelaten op Mars. Zijn teamgenoten zijn ervan overtuigd dat hij de storm niet heeft overleefd. Echter, hij leeft nog en doet er alles aan om de aarde te laten weten dat hij nog in leven is. Dit brengt een spannende strijd voor overleving en communicatie met de aarde met zich mee.

Afbeelding: 'The Martian', TMDB

Meer artikelen