Gruwelserie 'Parasyte: The Grey' is een regelrechte hit op Netflix

RRoos Verhoeven 10 april 2024 15:02

Parasyte: The Grey, een Zuid-Koreaanse Netflix-serie van de maker van Hellbound, heeft een indrukwekkend kijkersaantal van 6,3 miljoen weten te behalen in de eerste week. Daarmee is het nu de populairste niet-Engelstalige serie op Netflix.

Netflix scoort met Parasyte: The Grey

Parasyte: The Grey, een Zuid-Koreaanse actieserie, lijkt de nieuwste hit van Netflix te worden. De serie, die is gemaakt door de maker van Hellbound, was in de eerste week na release zo populair dat het nu de populairste niet-Engelstalige serie op Netflix is. Een indrukwekkend resultaat.

Parasyte: The Grey trekt miljoenen kijkers

De populariteit van Parasyte: The Grey is niet mis te verstaan. In de eerste week trok de serie maar liefst 6,3 miljoen kijkers. Dat maakt de serie een stuk succesvoller dan de nieuwe misdaadserie Crooks, die 'slechts' 2,8 miljoen keer werd bekeken in dezelfde periode.

In Parasyte: The Grey volgen we Su-in in haar strijd tegen en met haar nieuwe parasitaire levenspartner. Daarnaast is er Team Grey, een groep die zich toelegt op het bestrijden van de mysterieuze parasieten die zich voeden met mensen. Een gruwelijk en intrigerend verhaal.

Afbeelding: 'Parasyte: The Grey', TMDB

Meer artikelen