Het langverwachte seizoen 2 van thrillerserie 'Severance' komt eraan

KKees van den Berg 24 april 2024 10:40

Er is goed nieuws voor de liefhebbers van de populaire thrillerserie Severance op AppleTV+. De opnames voor het tweede seizoen zijn afgerond en het lijkt erop dat fans niet lang meer hoeven wachten op de nieuwe afleveringen. Het eerste seizoen oogstte veel lof en zorgde voor een grote fanbase die nu reikhalzend uitkijkt naar het vervolg.

Opnames voor seizoen 2 van Severance voltooid

De populaire thrillerserie Severance van AppleTV+ heeft het tweede seizoen afgerond. De serie, die begin 2022 al op de streamingdienst verscheen en sindsdien verrassend stil bleef, is klaar voor de volgende ronde. Kostuumontwerper Carol Deelay bevestigde het nieuws op Instagram. De fans, die al een tijdje in spanning zitten, kunnen dus opgelucht ademhalen.

Bevestiging van het tweede seizoen van Severance

Het tweede seizoen van de serie, waar hard aan gewerkt is, is klaar met filmen. Dit werd bevestigd door Carol Deelay, hoofd van de kostuumafdeling, in een bericht op haar persoonlijke Instagram-account. Ze deelde een foto van het klapbord van de serie met een duidelijke boodschap erbij: 'Het tweede seizoen staat erop.' Dit bevestigde ook eerdere berichten van AppleTV+, die de fans ongeduldig hadden gemaakt door een foto van hoofdrolspeler Adam Scott te plaatsen zonder verdere uitleg.

In Severance volgen we het verhaal van Mark, een data-analist bij Lumen Industries. Mark leidt een team van kantoorwerkers wiens herinneringen aan hun privé- en werkbestaan chirurgisch van elkaar zijn gescheiden. Wanneer een collega plotseling verdwijnt, begint Mark te vermoeden dat er iets niet klopt bij Lumen Industries. Naarmate hij dieper graaft, realiseert hij zich dat het bedrijf duistere praktijken hanteert die niet alleen de integriteit van hun werknemers bedreigen, maar ook de stabiliteit van de samenleving zelf.

Het eerste seizoen van Severance, dat in 2022 op AppleTV+ verscheen, werd met lof ontvangen door zowel critici als het grote publiek. De serie kreeg een score van 97% op Rotten Tomatoes en een 8,7 op IMDb.

Releasedatum seizoen 2 Severance nog onbekend

Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van Severance op AppleTV+ zal verschijnen. Verschillende bronnen melden echter dat dit waarschijnlijk dit jaar nog zal gebeuren. Fans zullen dus nog even geduld moeten hebben, maar de verwachtingen zijn hoog. Zodra er meer informatie beschikbaar is, zullen we dit natuurlijk direct met jullie delen.

Afbeelding: 'Severance', TMDB

Meer artikelen