Iman Vellani over de tegenvallende box office-prestaties van 'The Marvels'

KKees van den Berg 19 november 2023 12:26

Iman Vellani, die in The Marvels speelt, heeft een perfect antwoord gegeven op de teleurstellende box office resultaten van de film. Ze zegt dat dit buiten haar controle ligt en dat ze gewoon blij is dat ze de film kan delen met het publiek.

Vellani's positieve houding ondanks tegenslagen

Iman Vellani, de 21-jarige actrice die in The Marvels speelt, is ondanks de teleurstellende box office resultaten van de film positief gebleven. Ze heeft in interviews duidelijk gemaakt dat ze niet wil focussen op iets dat buiten haar controle ligt. In plaats daarvan is ze blij met het eindproduct en dat de mensen die haar dierbaar zijn, van de film hebben genoten. Vellani zegt dat het uiteindelijk gaat om het plezier dat mensen beleven aan het kijken van de film.

Vellani heeft ook gesproken over haar ervaringen met negatieve sentimenten over Marvel. Ze vertelde dat ze al negatieve sentimenten over Marvel ervoer voordat ze deel werd van het Marvel Cinematic Universe (MCU). Die negativiteit maakte ze al mee op de middelbare school toen ze een groot Marvel-fan was. Ze vindt het nog steeds jammer dat mensen zo hard kunnen zijn en de opwinding van anderen over films kunnen onderdrukken.

Vellani's toekomst in het MCU

Ondanks de teleurstellende prestaties van The Marvels, is het waarschijnlijk dat Vellani in de toekomst nog op verschillende plekken in het MCU te zien zal zijn. Ze zou zelfs kunnen verschijnen in de komende Avengers-films, zelfs als dat in een kleine bijrol is. Er zijn ook geruchten dat ze de jonge Avengers zal leiden en dat er een tweede seizoen van Ms. Marvel komt nu The Marvels is afgerond.

Afbeelding: 'The Marvels', TMDb

Meer artikelen