Jeff Goldblum transformeert in moderne Zeus voor Netflix' nieuwe 'KAOS'

KKees van den Berg 19 maart 2024 18:12

Netflix brengt nieuw leven in de Griekse mythologie met de serie 'KAOS', met Jeff Goldblum in de hoofdrol als een moderne Zeus. In de onlangs vrijgegeven teaser krijgen we een eerste indruk van hoe dat eruit gaat zien.

Een getroebleerde Zeus

In 'KAOS' zien we een Zeus die te kampen krijgt met zijn sterfelijkheid. Goldblum's personage was lange tijd de koning der goden, maar na het ontdekken van een enkele rimpel op zijn voorhoofd, begint hij te twijfelen aan zijn onsterfelijkheid. Deze neurose leidt hem op een gevaarlijk, paranoïde pad waar hij overal tekenen van zijn naderende val begint te zien.

Ervaren schrijvers en producenten

De serie belooft kwaliteit, gezien de schrijvers en producenten die eraan verbonden zijn. Het schrijfteam van 'The End of the Fucking World' heeft eraan meegewerkt, samen met de producenten van de veelgeprezen serie 'Chernobyl'. Naast Goldblum zijn andere belangrijke rollen voor Janet McTeer, Cliff Curtis, Nabhaan Rizwan, Aurora Perrineau, Killian Scott, Misia Butler en Leila Farzad.

Releasedatum Kaos op Netflix

Netflix heeft nog geen exacte releasedatum voor 'KAOS' bekendgemaakt. De serie zal bestaan uit acht afleveringen. Om op de hoogte te blijven van de releasedatum, wordt aangeraden een account aan te maken op de website en 'KAOS' aan de watchlist toe te voegen.

Meer artikelen