John Travolta en Nicolas Cage opnieuw in beeld: vervolg op cultfilm 'Face/Off' in de maak?

KKees van den Berg 23 april 2024 15:14

Volgens trendwatcher Daniel Richtman is er een vervolg in de maak op de iconische cultfilm Face/Off uit 1997, waarin John Travolta en Nicolas Cage de hoofdrollen speelden. De geruchten worden steeds sterker dat beide acteurs betrokken zijn bij dit project.

Face/Off vervolg in de maak?

Als de berichten kloppen, zouden filmfans opnieuw kunnen genieten van de acteerprestaties van John Travolta en Nicolas Cage in een vervolg op de cultfilm Face/Off. Deze speculaties zijn vooral aangewakkerd door trendwatcher Daniel Richtman, die beweert dat er op de achtergrond aan het project wordt gewerkt. Echter, het is nog niet officieel bevestigd.

Het verhaal achter Face/Off

Face/Off, geregisseerd door John Woo, is een aangrijpend verhaal over wraak en identiteit. De film volgt FBI-agent Sean Archer, gespeeld door John Travolta, die al jarenlang de moordenaar van zijn zoon opspoort. Deze moordenaar, Caster Troy (gespeeld door Nicolas Cage), is een meedogenloze crimineel. De plot neemt een drastische wending wanneer Archer besluit het gezicht van Troy over te nemen om undercover te gaan, wat leidt tot een reeks spannende gebeurtenissen.

Face/Off, uitgebracht in 1997, is een van de meest gerespecteerde werken van regisseur John Woo en werd zelfs genomineerd voor een Oscar in de categorie 'Beste Effecten' in 1998.

Meer artikelen