'Locked In' stormt Netflix top 10 binnen: Nederland in de ban van nieuwe thriller

KKees van den Berg 3 november 2023 15:01

Locked In, de nieuwe Britse psychologische thriller, betreedt binnen twee dagen de eerste positie in de Netflix top 10. Dit ondanks het feit dat de populaire Halloween-periode voorbij is. Zou de aanwezigheid van onze eigen Famke Janssen iets met de populariteit van de film te maken hebben?

Locked In verovert Netflix ranglijst

Ondanks dat Halloween al voorbij is, blijft de thrillerstemming bij Netflix-kijkers hangen. De gloednieuwe film Locked In (2023) bevestigt dit door binnen twee dagen de top van de Netflix ranglijst te bereiken. Het lijkt erop dat de liefhebbers van dit genre nog steeds in de ban zijn van spannende films.

Famke Janssen's impact op populariteit

Het lijkt erop dat Locked In niet alleen de aandacht trekt door zijn spannende plot, maar mogelijk ook door de aanwezigheid van de Nederlandse actrice Famke Janssen. De film heeft in een korte tijd een grote populariteit vergaard in Nederland en slaagt erin Pain Hustlers (2023) van de troon te stoten, ondanks de gemengde reacties op die film.

De ingewikkelde verhaallijn van Locked In draait om de ongelukkige pasgetrouwde Lina, die het opneemt tegen haar rijke, kille schoonmoeder Katherine. Een buitenechtelijke affaire zet een reeks gebeurtenissen in gang die uitmonden in een driehoeksverhouding, een moord en een complot om Lina ten val te brengen. Maar wie is het werkelijke slachtoffer, en wie kan Lina vertrouwen? Een onschuldige verpleegster zoekt naar de waarheid in deze intrigerende thriller.

Afbeelding: 'Locked in', TMDb

Meer artikelen