Nederlandse komedie 'Ome Cor' verovert Netflix

RRoos Verhoeven 2 maart 2024 18:02

De Nederlandse komedie 'Ome Cor' heeft Netflix veroverd en wordt overspoeld met lof van kijkers. De film wordt geprezen voor zijn humor, ondanks het gebrek aan diepgang, en verdient volgens velen een plek op je kijklijst.

Netflix voegt 'Ome Cor' toe aan aanbod

Netflix heeft onlangs de rechten van de Nederlandse komedie 'Ome Cor' (2022) verworven en de film toegevoegd aan hun steeds groeiende catalogus. Deze toevoeging is met groot enthousiasme ontvangen door de Netflix-abonnees, die nu nog meer content van eigen bodem kunnen genieten.

Op sociale media, vooral op Facebook, wordt 'Ome Cor' enorm aanbevolen door kijkers die de film al hebben gezien. Ze prijzen de film om zijn humor en charmante eenvoud, ondanks het ontbreken van een diepgaand verhaal. Naar verluidt is de film 'zo leuk dat hij echt nergens over gaat', wat de kijkers juist wel waarderen.

Het verhaal van Ome Cor

'Ome Cor' vertelt het verhaal van een oudere Rotterdamse havenarbeider die in de problemen komt nadat hij heeft gefraudeerd met zijn arbeidsongeschiktheidsuitkering. Wanneer zijn fraude aan het licht komt, moet hij de consequenties onder ogen zien: hij verliest zijn uitkering, wordt uit zijn huis gezet, krijgt ruzie met zijn dochter en wordt zelfs veroordeeld tot een taakstraf. De film volgt Ome Cor in zijn pogingen om zijn leven weer op de rails te krijgen.

Afbeelding: 'Ome Cor', TMDB

Meer artikelen