Netflix haalt rechten binnen voor opwindende sci-fi thriller met Morgan Freeman

KKees van den Berg 31 oktober 2023 12:48

Netflix heeft de rechten bemachtigd op de spannende sciencefictionfilm '57 Seconds' met Morgan Freeman. De film, die binnenkort zal verschijnen, combineert tijdreizen en wraak in een spannend verhaal.

Netflix scoort met '57 Seconds'

Netflix blijft scoren met het toevoegen van spannende nieuwe films aan hun collectie. Deze keer zijn ze erin geslaagd om de rechten te bemachtigen op de sciencefictionthriller '57 Seconds' met niemand minder dan de legendarische Morgan Freeman. Binnenkort kunnen we dus genieten van deze spannende film op het streamingplatform.

Tijdreizen en wraak in '57 Seconds'

Het plot van '57 Seconds' is zowel intrigerend als spannend. Blogger Franklin Fausti, gespeeld door Josh Hutcherson, verijdelt een aanval op een technogoeroe. Hij vindt een ring die de drager ervan 57 seconden terug in de tijd kan sturen. Met hulp van de techgoeroe besluit hij de ring te gebruiken om wraak te nemen op een farmaceutisch bedrijf.

Bekende acteurs en regisseur in '57 Seconds'

Naast Morgan Freeman spelen er nog andere bekende acteurs mee in '57 Seconds'. Zo is er Josh Hutcherson, die we kennen als Peeta uit de Hunger Games-films, en de regisseur van de film is Rusty Cundieff, die eerder dit jaar ook de kerstfilm 'Meet Me Next Christmas' uitbracht.

Voor de fans van spannende sciencefictionfilms is er goed nieuws: '57 Seconds' zal vanaf 28 november te zien zijn op Netflix.

Afbeelding: '57 Seconds', TMDb

Meer artikelen