Netflix kondigt seizoen 2 'Kastanjemanden' aan

DDavid Meijer 20 maart 2024 11:49

Fans van de Deense hitserie 'Kastanjemanden' kunnen opgelucht ademhalen. Netflix heeft onlangs aangekondigd dat er een opzichzelfstaand vervolg komt van de spannende misdaadserie, met Danica Curcic en Mikkel Boe Følsgaard opnieuw in de hoofdrollen.

Netflix kondigt vervolg 'Kastanjemanden' aan

Netflix heeft fans van de populaire Deense serie 'Kastanjemanden' verrast met geweldig nieuws: er komt een vervolg op de serie. Maar het is niet zomaar een vervolg; dit zal een op zichzelf staande serie zijn, wat betekent dat het niet per se hetzelfde pad volgt als het eerste seizoen. Fans zullen blij zijn te horen dat de geliefde hoofdrolspelers, Danica Curcic en Mikkel Boe Følsgaard, terugkeren om hun rollen te hervatten.

Moord en stalking in het nieuwe seizoen

Het plot van het vervolg draait om de tragische moord op een 41-jarige vrouw. Uit politieonderzoek blijkt dat zij voorafgaand aan haar dood maandenlang het slachtoffer is geweest van een gewelddadige soort stalking. De dader, die nog onbekend is, heeft een sadistisch spel met haar gespeeld, haar privacy geschonden en haar continu foto's en video's gestuurd, vergezeld van een verontrustend kinderrijmpje.

De personages Mark Hess en Naia Thulin, gespeeld door Mikkel Boe Følsgaard en Danica Curcic, nemen weer de leiding in het politieonderzoek naar de moord. De dynamiek tussen het duo is echter gecompliceerd vanwege hun verleden. Na hun samenwerking bij het oplossen van de zaak in het vorige seizoen, ontstonden er gevoelens tussen hen. Helaas eindigde hun korte romance abrupt, wat leidde tot een hoop onopgeloste gevoelens die ongetwijfeld een spannende onderstroom zullen vormen in het nieuwe seizoen.

Releasedatum Kastanjemanden seizoen 2

Hoewel het geweldig nieuws is dat er een vervolg komt op 'Kastanjemanden', moeten fans nog even geduld hebben. Netflix heeft aangekondigd dat het nieuwe seizoen pas in 2026 te zien zal zijn. Een precieze releasedatum is nog niet bekend.

Afbeelding: 'The Chestnut Man', TMDB

Meer artikelen