Netflix scoort een hit met griezelige HBO-serie: 'True Blood'

KKees van den Berg 29 maart 2024 17:19

De Emmy-winnende fantasysere 'True Blood' (2008–2014) is een groot succes op Netflix. Abonnees zijn razend enthousiast over de mogelijkheid om alle seizoenen te bingen. De serie, waarin vampiers een hoofdrol spelen, is door velen gelabeld als 'bingewaardig'.

True Blood nu te bingen op Netflix

Netflix heeft de populaire fantasysere 'True Blood' aan zijn aanbod toegevoegd, tot grote vreugde van de abonnees. De serie, die van 2008 tot 2014 werd uitgezonden, heeft een aanzienlijke fanbase die nu eindelijk de kans krijgt om alle seizoenen achter elkaar te bekijken. De serie is zo verslavend dat sommige kijkers beweren dat ze 6 seizoenen in slechts 2 weken hebben gekeken.

Vampiers openbaren zich dankzij synthetisch bloed

De serie 'True Blood' introduceert een wereld waarin vampiers niet langer in de schaduw leven. Dankzij Japanse wetenschappers die synthetisch bloed ontwikkelen, kunnen vampiers nu openlijk bestaan zonder menselijk bloed te moeten consumeren. Dit revolutionaire concept heeft het pad geëffend voor vampiers om 'uit de kist' te komen en zich in het gewone leven te mengen.

https://twitter.com/Fancy2Fly/status/1709367281984090480

https://twitter.com/TikzTheAlien/status/1723116499202965723?

In 'True Blood' volgen we de belevenissen van Sookie Stackhouse, een serveerster uit een klein stadje in Louisiana met de gave van telepathie. Haar wereld wordt op zijn kop gezet als ze haar eerste vampier ontmoet, Bill, en verliefd op hem wordt. Deze romantische verhaallijn voegt een intrigerend element toe aan de toch al mysterieuze en griezelige sfeer van de serie.

Afbeelding: 'True Blood', TMDB

Meer artikelen