Netflix verlengt live-action serie 'Avatar: The Last Airbender' met nog twee seizoenen

RRoos Verhoeven 8 maart 2024 09:35

Netflix heeft aangekondigd dat hun live-action bewerking van 'Avatar: The Last Airbender' wordt verlengd met een tweede en derde seizoen. Deze aankondiging volgt slechts twee weken na de première van de serie.

Verlenging van de serie

De populaire live-actionversie van 'Avatar: The Last Airbender' op Netflix krijgt een tweede en derde seizoen. De streamingdienst maakte dit nieuws bekend, slechts twee weken na de première van de serie. Fans kunnen dus uitkijken naar meer avonturen van Aang en zijn vrienden.

Succes van de serie

'Avatar: The Last Airbender' heeft in de eerste 11 dagen maar liefst 41,1 miljoen keer bekeken. De serie is momenteel de nummer 1 Engelse TV-show op Netflix. Dit succes heeft ongetwijfeld bijgedragen aan de snelle beslissing om de serie te verlengen.

Inhoud van het eerste seizoen

Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen en volgt de terugkeer van Aang, de Avatar en laatste luchtnomaad, na honderd jaar bevroren te zijn geweest. Samen met leden van de Zuidelijke Waterstam, Sokka en Katara, probeert hij de wereld te redden van de Vuur Natie.

De hoofdcast van het eerste seizoen bestaat uit Gordon Cormier, Kiawentiio, Ian Ousley, Dallas Liu, Ken Leung, Paul Sun-Hyung Lee en Daniel Dae Kim. Albert Kim vervult de rol van showrunner, uitvoerend producent en schrijver.

Afbeelding: 'Avatar: The Last Airbender', TMDB

Meer artikelen