Nieuwe films te zien op Netflix in week 44, 2023

RRoos Verhoeven 3 november 2023 17:16

Netflix breidt zijn filmcatalogus uit met een reeks nieuwe titels, waaronder de veelbelovende dramafilm Nyad en een nieuwe documentaire over Sylvester Stallone. Hieronder behandelen we de meest interessante releases.

Documentaire over Sylvester Stallone

De documentaire over acteur Sylvester Stallone is een must-see voor fans van de iconische acteur. In de documentaire krijgen kijkers een intieme blik op Stallone's carrière, die al bijna een halve eeuw duurt. Stallone, bekend van zijn rollen in blockbusters zoals 'Rocky', 'Rambo' en de 'Expendables'-reeks, heeft gedurende zijn carrière miljoenen mensen vermaakt.

Intrigerende oplichter-film 'Catch Me If You Can'

Een andere intrigerende nieuwe toevoeging aan Netflix is het verhaal van Frank, een jonge oplichter die zich voordoet als arts, hoogleraar, advocaat en piloot. Frank, amper twintig jaar oud, licht iedereen op en verdwijnt dan zonder een spoor achter te laten. Deze film belooft een interessante kijk op de wereld van bedrog en misleiding te bieden.

Actie en romantiek in 'Baby Driver'

De film 'Baby Driver' voegt een dosis actie en romantiek toe aan de nieuwe releases van Netflix. Het verhaal volgt een getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto's die na het ontmoeten van het meisje van zijn dromen wil stoppen met zijn criminele bestaan. Het is een spannend verhaal over liefde, keuzes en de gevolgen van onze beslissingen.

'Nyad': een inspirerend waargebeurd verhaal

'Nyad', een van de meest opvallende nieuwe releases van deze week op Netflix, vertelt het waargebeurde verhaal van atlete Diana Nyad. Op 60-jarige leeftijd streeft Nyad, met de hulp van haar beste vriendin en coach, naar het verwezenlijken van haar levenslange droom. Het is een inspirerend verhaal over vastberadenheid, vriendschap en het nastreven van dromen.

Afbeelding: 'Baby Driver', TMDb

Meer artikelen