Nieuwe kerstfilm 'Family Switch' op Netflix

DDavid Meijer 30 november 2023 11:42

Jennifer Garner speelt de hoofdrol in de nieuwe kerstfilm 'Family Switch' die nu beschikbaar is op Netflix. De film, afkomstig van de makers van 'The Christmas Chronicles', belooft een hilarisch kerstavontuur te zijn.

Jennifer Garner in nieuwe kerstfilm

Vanaf vandaag is Jennifer Garner te zien in de nieuwe kerstfilm 'Family Switch' op Netflix. Deze film is het nieuwste project van de makers van 'The Christmas Chronicles', een hartverwarmende kerstfilm die in 2018 werd uitgebracht.

'The Family Switch' draait om de Walker familie, bestaande uit ouders Jess en Bill, hun zestienjarige dochter CC, zoon Wyatt van veertien en peuter Mia, die een merkwaardige verandering in het Griffith Park Planetarium ondergaan waarbij ze van lichaam wisselen. Jess en Bill krijgen op school te maken met pestkoppen, feesten en romantische perikelen, terwijl CC en Wyatt de volwassen rol op zich nemen. De familie zet alles op alles om de rampzalige situatie die hun persoonlijkheden heeft verstoord, te herstellen.

Bekijk hier de trailer:

Sterrencast in 'Family Switch'

In 'Family Switch' schitteren naast Jennifer Garner ook andere bekende acteurs. Matthias Schweighöfer, bekend van 'Heart of Stone', Ed Helms uit 'The Office', Brady Noon uit 'Good Boys', en Emma Myers, die we kennen uit 'Wednesday', zijn een aantal van de sterren die de film rijk is.

'Family Switch' is niet het eerste succesvolle project van de makers. Eerder maakten ze al 'The Christmas Chronicles' en 'Yes Day', films die ook op Netflix te zien zijn. Hun nieuwste film 'Family Switch' zou volgens insiders net zo succesvol kunnen worden.

'Family Switch' nu op Netflix

Goed nieuws voor liefhebbers van kerstfilms: 'Family Switch' is vanaf vandaag te streamen op Netflix.

Afbeelding: 'Family Switch', TMDB

Meer artikelen