Nieuwe Noorse miniserie 'Midtsommernatt' van de maker van 'Hjem til Jul' nu beschikbaar op Netflix

DDavid Meijer 11 april 2024 12:21

De maker van de populaire Noorse serie 'Hjem til Jul' heeft een nieuwe serie uitgebracht op Netflix, 'Midtsommernatt'. Alle afleveringen van deze intieme en ontroerende miniserie zijn nu te bekijken op de streamingdienst.

Lancering van 'Midtsommernatt' op Netflix

De bekende maker van 'Hjem til Jul', een populaire Noorse serie die uitgezonden werd tussen 2019 en 2020, heeft een nieuwe serie gelanceerd, genaamd 'Midtsommernatt'. Deze serie, die een ontroerend en intiem verhaal vertelt, is vanaf vandaag beschikbaar op Netflix. Alle afleveringen van de miniserie kunnen nu bekeken worden op de streamingdienst.

Het intrigerende plot van 'Midtsommernatt'

De serie speelt zich af op de langste dag van het jaar, midzomer, een dag vol feest en romantiek. Toch kiezen Carina en Johannes, na 30 jaar huwelijk, precies op deze dag om een groot geheim aan hun familie en vrienden te onthullen, wat onverwachte gevolgen zal hebben. Dit belooft een boeiend plot voor de serie.

De cast en maker van 'Midtsommernatt'

'Midtsommernatt' heeft een sterke cast met onder andere Young Royals-actrice Pernilla August, Dennis Storhøi, Amalia Holm, Sofia Tjelta, Linn Skåber en Kim Falck. De serie is het nieuwste werk van Per-Olav Sørensen, die eerder de romantische kerstserie 'Hjem til Jul', de Noorse film 'Royalteen', en de kerstserie 'Julestorm' voor Netflix maakte.

De nieuwe Noorse serie 'Midtsommernatt' is nu te zien op Netflix.

Afbeelding: 'Midsummer Night', TMDB

Meer artikelen