Nieuwe sciencefictionserie '3 Body Problem' op Netflix: Dit moet je weten

DDavid Meijer 17 maart 2024 18:04

Maak je klaar voor '3 Body Problem', de nieuwe sciencefictionserie op Netflix van de makers van 'Game of Thrones'. Ontdek hier alles over de achtergronden, de plot en de cast van deze opwindende nieuwe serie.

Lancering van '3 Body Problem'

Zet je schrap: vanaf volgende week kunnen we genieten van de gloednieuwe sciencefiction serie '3 Body Problem'. Deze serie wordt geproduceerd door niemand minder dan de makers van de legendarische serie 'Game of Thrones'. Het belooft dus een bijzonder spannend kijkavontuur te worden.

Inhoud van de '3 Body Problem'

Deze serie neemt je mee op een epische reis door de menselijke geschiedenis, van het eerste contact met een buitenaardse beschaving tot aan het einde van het universum. De plot draait om een noodlottige beslissing in China in de jaren 60, die ernstige gevolgen heeft voor een groep hedendaagse wetenschappers. Ze komen voor een groot gevaar voor de mensheid te staan...

'Game of Thrones'-reünie in '3 Body Problem'

Het team achter deze serie is bepaald geen onbekende in het genre: David Benioff en D.B. Weiss, de makers van 'Game of Thrones', staan aan het roer van '3 Body Problem'. En ze hebben enkele bekende gezichten meegenomen: Liam Cunningham (Davos uit 'Game of Thrones') en John Bradley (Samwell Tarly uit 'Game of Thrones') maken deel uit van de cast. Ook Benedict Wong, Eiza González, Saamer Usmani en Marlo Kelly schitteren in de serie.

Releasedatum

Nog even geduld, want vanaf volgende week donderdag, 21 maart, staat '3 Body Problem' op Netflix voor je klaar.

Afbeelding: '3 Body Problem', TMDB

Meer artikelen