Nieuwe Superman-film 'Superman' in productie

DDavid Meijer 2 maart 2024 16:37

James Gunn, de nieuwe DC-baas, heeft de productie van de nieuwe Superman film 'Superman', oorspronkelijk getiteld 'Superman: Legacy', aangekondigd. De film betekent het begin van een reboot van het DC Universum.

Start productie en titelwijziging

James Gunn, bekend als de nieuwe chef van DC, heeft de productie van de nieuwe Superman film aangekondigd. Oorspronkelijk werd de film 'Superman: Legacy' genoemd, maar Gunn besloot de titel te veranderen naar 'Superman (2025)' nadat het script klaar was.

https://www.instagram.com/p/C38mWMeMSn7/

Reboot van het DC Universum

De nieuwe Superman-film luidt het begin in van een volledige reboot van het DC Universum, een project dat volledig onder de supervisie van James Gunn valt. Gunn kondigde het nieuws aan op Instagram, met een foto van het nieuwe Superman-pak.

Nieuw oorsprongsverhaal en casting

Volgens James Gunn zal de aankomende Superman-film opnieuw een origin story zijn. David Corenswet, bekend van zijn rollen in de miniserie Hollywood en Netflix-serie The Politician, zal de rol van Clark Kent en de superheld op zich nemen. Rachel Brosnahan, bekend van de serie The Marvelous Mrs. Maisel, is gecast als Lois Lane.

Fans van Superman moeten nog even geduld hebben. De nieuwe film, nu getiteld 'Superman (2025)', zal vanaf 10 juli 2025 te zien zijn in de bioscopen.

Afbeelding: 'Superman', TMDB

Meer artikelen