Nieuwe thriller 'Glass' met sterrencast nu te zien op Netflix

DDavid Meijer 30 maart 2024 12:21

De spannende thriller 'Glass', met Bruce Willis, James McAvoy en Samuel L. Jackson in de hoofdrollen, is vanaf nu beschikbaar op Netflix. Dit duistere vervolg op 'Split' uit 2016 is er eentje die je niet wilt missen.

Thriller 'Glass' nu te zien op Netflix

Deze thriller is een duistere opvolger van 'Split' en heeft een sterrencast, waaronder Bruce Willis, James McAvoy en Samuel L. Jackson. De film, geregisseerd door M. Night Shyamalan, is nu beschikbaar op Netflix voor alle liefhebbers van spannende, psychologische thrillers. Het is een perfecte keuze voor een avondje vol spanning en sensatie.

Actie in 'Glass'

In 'Glass' neemt Bruce Willis de rol van David Dunn op zich, een man die onverwoestbaar lijkt. Samen met zijn zoon Joseph, gespeeld door Spencer Treat Clark, strijdt hij tegen lokale misdadigers. Wanneer er in het nieuws komt dat er opnieuw tienermeisjes zijn ontvoerd, starten ze een onderzoek. Bruisend van actie en spanning, zal deze thriller je aan de bank gekluisterd houden.

'Glass' - Onverwachte wendingen

Het verhaal neemt een wending wanneer David en 'the beast', een moordend karakter in Kevin (gespeeld door James McAvoy), in een gevecht belanden. Ze worden opgepakt en naar dezelfde psychiatrische instelling gebracht waar Mr. Glass, oftewel Elijah Price (gespeeld door Samuel L. Jackson), ook wordt vastgehouden. Dit draagt bij aan de onvoorspelbaarheid en het drama van de film.

In een poging om de mannen te overtuigen dat ze geen superhelden zijn, probeert Dokter Ellie Staple, gespeeld door Sarah Paulson, hen te overtuigen dat hun superkrachten logisch te verklaren zijn. Dit element voegt een extra laag van complexiteit en diepte toe aan de film, terwijl het ook een fascinerend psychologisch perspectief biedt.

'Glass' is het vervolg op 'Unbreakable' en 'Split', beide ook geregisseerd door de bekroonde regisseur M. Night Shyamalan, bekend van de hitfilm 'The Sixth Sense'. Met een bewezen track record op het gebied van thrillers, garandeert Shyamalan's betrokkenheid bij 'Glass' een hoge kwaliteit en een meeslepende ervaring.

'Glass' nu beschikbaar op Netflix

'Glass' is nu te zien op Netflix. Duik in dit duistere vervolg op 'Split' en geniet van de sterke vertolkingen van Bruce Willis, James McAvoy en Samuel L. Jackson.

Meer artikelen