Nieuwe trailer 'Ripley': Meesterbedrieger Andrew Scott binnenkort op Netflix

KKees van den Berg 7 maart 2024 17:57

De trailer van de langverwachte serie 'Ripley', met Andrew Scott in de hoofdrol als meesterbedrieger, is eindelijk uit. We kennen Scott onder meer van 'Sherlock' en 'All of Us Strangers'. Vanaf 4 april is de serie te streamen op Netflix.

Andrew Scott in hoofdrol als Ripley

Andrew Scott, bekend van rollen in 'Sherlock' en 'All of Us Strangers', zet een overtuigende beroepsleugenaar neer in de nieuwe serie 'Ripley'. In een mysterieus avontuur laat hij New York achter zich en trekt hij naar Italië. De trailer geeft al een voorproefje van zijn slinkse manieren en het lijkt erop dat hij precies weet hoe hij overal zijn voordeel mee kan doen.

Steven Zaillian, die eerder intensief bijdroeg aan de HBO Max-serie 'The Night Of', heeft weer een belangrijke rol te pakken. Deze keer als scenarioschrijver van 'Ripley'. Zaillian heeft zich in het verleden bewezen als scenarioschrijver, onder andere met zijn werk voor 'The Girl with the Dragon Tattoo' en 'The Irishman'. Zijn talent zal ongetwijfeld ook te zien zijn in de nieuwe Netflix serie.

Releasedatum 'Ripley': 4 april op Netflix

Ben je enthousiast geworden van de nieuwe beelden en kan je niet wachten om Ripley in actie te zien? Goed nieuws, je hoeft niet lang meer te wachten. Vanaf 4 april zijn de afleveringen van 'Ripley' te streamen op Netflix.

Afbeelding: 'Ripley', TMDB

Meer artikelen