'One True Loves' is de zoetsappige favoriet van Netflix kijkers

RRoos Verhoeven 8 april 2024 15:12

Netflix wordt momenteel overspoeld door liefhebbers van de romantische komedie 'One True Loves'. De film is net verschenen en heeft al een ongelooflijke populariteit bereikt, met een tweede plek in de Netflix-top 10.

Netflix Original raakt de juiste snaar

De recent uitgebrachte romantische komedie 'One True Loves' is een enorme hit onder Netflix-gebruikers. De film is nog maar net op de streamingdienst verschenen maar heeft al een grote fanbase weten op te bouwen. De populariteit blijkt ook uit de positie in de top 10 van Netflix, waar 'One True Loves' momenteel de tweede plek bezet.

Het verhaal van de film draait om Emma, wiens man Jesse vier jaar geleden vermist raakte na een helikopterongeluk. In deze hartverscheurende periode vindt Emma troost en uiteindelijk liefde bij haar oude vriend Sam. Maar zoals het een echte romantische komedie betaamt, is het verhaal nog verre van afgelopen.

Onverwachte keuzes in 'One True Loves'

In een verrassende plotwending wordt Emma geconfronteerd met een onmogelijke keuze. Jesse blijkt niet dood te zijn en keert terug in Emma's leven, net nu ze haar leven met Sam heeft opgebouwd. Ze wordt gedwongen te kiezen tussen de man die ze lang dood waande en de verloofde die haar weer tot leven heeft gewekt. Een keuze die kijkers op het puntje van hun stoel houdt.

Afbeelding: 'One True Loves', TMDB

Meer artikelen