Originele cast aan de slag met vervolg op 'John Tucker Must Die'

KKees van den Berg 27 maart 2024 09:46

Achtien jaar na de release van de hit tienerfilm 'John Tucker Must Die', komt er een vervolg met de originele cast. De hoofdrolspelers bevestigden dit tijdens een recente reünie.

Vervolg op 'John Tucker Must Die' aangekondigd

Voor de fans van de tienerfilm 'John Tucker Must Die' is er goed nieuws. Achttien jaar na het uitkomen van deze romantische komedie, komt er een vervolg. Aangekondigd door de hoofdrolspelers tijdens een recente reünie, wordt de verwachting van fans wereldwijd verhoogd.

Hoofdrolspelers bevestigen deelname aan vervolg

Tijdens de Epic Cons Chicago bevestigden Jesse Metcalfe, Sophia Bush en Arielle Kebbel dat ze deel zullen uitmaken van het vervolg. Metcalfe, die de rol van John Tucker in de film speelt, gaf toe dat hij het nieuwe script nog niet heeft gelezen, maar hoorde dat het 'fantastisch' is. Hij zei ook dat hij 'dolgraag' onderdeel wil zijn van het vervolg.

Originele cast keert terug voor het vervolg

In tegenstelling tot haar mede-acteurs, Arielle Kebbel, die de overenthousiaste Carrie speelt in 'John Tucker Must Die', heeft het script voor het vervolg wel gelezen. Ze bevestigde ook dat alle originele castleden weer van de partij zullen zijn. Hierdoor zullen sterren als Penn Badgley, Ashanti en Brittany Snow ook opnieuw te zien zijn, die ook deel uitmaakten van de cast in 2006.

Voor degenen die zich de plot van de oorspronkelijke film niet meer herinneren: 'John Tucker Must Die' volgt het verhaal van drie tienermeisjes die ontdekken dat ze alle drie tegelijkertijd daten met de dezelfde jongen, John Tucker. Ze smeden een plan om zijn hart te breken, en werven een verlegen, niet zo populair meisje om hem publiekelijk te vernederen.

Voor wie opgefrist willen worden wat er in de originele film gebeurde of gewoon nostalgische gevoelens willen oproepen: de film is op dit moment op Disney+ te zien in Nederland.

Afbeelding: 'John Tucker Must Die', TMDB

Meer artikelen