Oscarwinnende film 'Ex Machina' verovert Netflix

KKees van den Berg 5 april 2024 09:32

De bekroonde sciencefictionfilm Ex Machina (2014) maakt zijn opmars op Netflix. De film wordt met open armen ontvangen door kijkers en scoort hoog op de recensie-website Rotten Tomatoes.

Ex Machina triomfeert op Netflix

Ex Machina, een meeslepend sciencefictiondrama, heeft onlangs zijn debuut gemaakt op Netflix. De film is een Oscarwinnaar en blijft indruk maken, met hoge scores op de recensie-website Rotten Tomatoes. De populariteit van de film op de streamingdienst is een bevestiging van zijn langdurige aantrekkingskracht bij het publiek.

Na het succes van Ex Machina, heeft regisseur Alex Garland niet stilgezeten. Hij komt binnenkort met een nieuwe film, Civil War (2024). Hoewel er nog niet veel over deze film bekend is, is de verwachting hoog gezien Garland's vorige succes.

https://twitter.com/ad4mjohnston/status/1775399639631732740

Het verhaal van Caleb

Een van de hoofdpersonen in Ex Machina is Caleb, een 24-jarige coder bij een groot internetbedrijf. Caleb wint een wedstrijd en krijgt de kans om een week door te brengen in een afgelegen huisje van de CEO van het bedrijf. Deze setting vormt het startpunt van een reeks onverwachte gebeurtenissen en ontdekkingen.

Afbeelding: 'Ex Machina', TMDB

Meer artikelen