'Parasite'-regisseur beveelt ultieme horrorfilm aan: 'Hereditary'

RRoos Verhoeven 1 november 2023 11:28

Regisseur Bong Joon Hu, bekend van de Oscar-winnende film 'Parasite', deelt zijn favoriete horrorfilm met ons. Volgens hem is 'Hereditary' van Ari Aster de top binnen het genre.

Joon Hu beveelt 'Hereditary' aan

Bong Joon Hu heeft naam gemaakt in de filmwereld, vooral met zijn succesvolle film 'Parasite'. Nu deelt hij zijn favoriete horrorfilm met zijn fans: 'Hereditary'. Volgens hem is er geen betere horrorfilm te vinden, een sterke aanbeveling van een gerenommeerd regisseur.

Groot succes van 'Hereditary'

'Hereditary' is het werk van regisseur Ari Aster, die in 2018 de film uitbracht. Zowel filmcritici als 'gewone' bioscoopgangers waren lyrisch over de film. Het wordt gezien als een van de beste horrorfilms van het afgelopen decennium, wat de aanbeveling van Joon Hu nog krachtiger maakt.

De film 'Hereditary' draait om de familie Graham. Na de dood van de matriarch begint de dochter langzaam maar zeker cryptische en steeds angstaanjagendere geheimen over hun afkomst te ontrafelen. Hoe meer ze ontdekken, hoe meer ze proberen te ontsnappen aan het sinistere lot dat ze hebben geërfd. Voor degenen die geïntrigeerd zijn door dit verhaal, is 'Hereditary' te zien op Pathé Thuis of Videoland.

Afbeelding: 'Hereditary', TMDb

Meer artikelen