Pierce Brosnan ziet Cillian Murphy als de perfecte James Bond-opvolger

DDavid Meijer 11 maart 2024 09:38

Een nieuwe Bond is nog niet gekozen, maar voormalig James Bond-acteur Pierce Brosnan heeft al een kandidaat op het oog: Cillian Murphy. Brosnan gelooft dat Murphy de iconische spion perfect zou kunnen portretteren.

Brosnan tipt Murphy als nieuwe Bond

De vraag wie de volgende James Bond wordt, houdt de filmwereld al geruime tijd bezig. Pierce Brosnan, de acteur die het legendarische personage van 1995 tot 2002 vertolkte, heeft nu een kandidaat voor de rol in gedachten. Volgens Brosnan zou Cillian Murphy, bekend van de film 'Oppenheimer', een fantastische keuze zijn om Daniel Craig op te volgen.

Andere kandidaten voor de Bond-rol

Naast Cillian Murphy zijn er nog andere acteurs die genoemd worden om de iconische spion te spelen. Zo worden Kingsley Ben Adir, bekend van de film 'Barbie', en de Australische acteur Liam Hemsworth ook genoemd als potentiële opvolgers. Het blijft echter afwachten wie uiteindelijk de prestigieuze rol zal krijgen.

Onzekerheid over de nieuwe Bond-regisseur

Naast de speculaties over de nieuwe Bond-acteur, is er ook nog onzekerheid over wie de volgende Bond-film zal regisseren. Er gingen geruchten dat Christopher Nolan, bekend van de 'Dark Knight'-trilogie, en Matthew Vaughn, regisseur van 'The King's Man', in de running waren. Maar tot nu toe is er nog geen officiële bevestiging.

Wie ook de regie van de volgende Bond-film op zich neemt heeft de grote taak om een nieuwe Bond-acteur te vinden. Bovendien kan deze keuze de start van een nieuwe reeks Bond-films betekenen. In oktober werd echter bevestigd dat de ontwikkeling van de nieuwe film nog niet is begonnen. We zullen dus nog even geduld moeten hebben voor meer nieuws.

Afbeelding: 'Peaky Blinders', TMDB

Meer artikelen