Prime Video onthult trailer van nieuwe actieserie 'Fallout'

RRoos Verhoeven 8 maart 2024 14:56

Prime Video heeft de eerste trailer van de nieuwe actieserie 'Fallout' onthuld. De serie, gebaseerd op de populaire game, speelt zich af in een post-apocalyptische wereld. Vanaf 11 april zijn alle afleveringen in één keer te zien.

Van game naar tv-serie

'Fallout' is niet zomaar een serie, het is een samenwerking met Bethesda Game Studios, de makers van de gelijknamige populaire game. Het is een spannende stap naar een nieuw medium voor de game-reeks, die al generaties lang gamers boeit met zijn rijke, post-apocalyptische wereld.

Een post-apocalyptische wereld

'Fallout' neemt de kijker mee naar de toekomst, tweehonderd jaar na een apocalyps. De bewoners van luxe schuilkelders, die zich jarenlang hebben kunnen schuilen, worden gedwongen om terug te keren naar het landschap dat hun voorouders achterlieten. Wat ze aantreffen is een wereld die door straling is verwoest en onherkenbaar veranderd.

Vanaf 11 april is de serie in zijn geheel te bekijken op Prime Video. Dit betekent dat fans niet hoeven te wachten op wekelijkse afleveringen, maar kunnen bingen tot hun ogen overlopen van deze post-apocalyptische wereld.

Meer artikelen