Releasedatum en eerste beelden van 'Mr & Mrs Smith'-serie met Donald Glover en Maya Erskine bekendgemaakt

DDavid Meijer 17 november 2023 11:29

De langverwachte serie 'Mr & Mrs Smith', met hoofdrollen voor Donald Glover en Maya Erskine, heeft eindelijk een releasedatum en er is een eerste indruk op de acteurs in hun rollen.

Gemengde reacties op de aankondiging van de serie

De aankondiging van de nieuwe Mr & Mrs Smith serie heeft gemengde reacties opgeleverd. Sommige fans zijn enthousiast om Donald Glover en Maya Erskine in actie te zien, terwijl anderen sceptisch zijn over de serie. Ze twijfelen aan het succes van de tv-adaptatie vanwege de originele film en de sterke prestaties van Brad Pitt en Angelina Jolie.

Zorgen over de tv-adaptatie van de film

Veel fans van de originele film uitdrukken hun bezorgdheid over de tv-adaptatie. Ze geloven dat de succesvolle film-naar-tv-adaptaties zeldzaam zijn en wijzen op voorbeelden van films die mislukten toen ze naar het kleine scherm werden gebracht. Sommigen suggereren dat het succes van Mr & Mrs Smith voornamelijk te danken was aan de sterrenkracht van Brad Pitt en Angelina Jolie.

Ondanks de sceptische reacties, is er ook veel interesse in Donald Glover's rol in de serie. Fans vragen zich af of hij ooit de Prowler zal spelen, een personage dat hij in eerdere projecten heeft geportretteerd. Het is duidelijk dat Glover een sterke aanhang heeft die enthousiast is om hem in deze nieuwe rol te zien.

Afbeelding: 'Mr. & Mrs. Smith', TMDB

Meer artikelen