Ryan Gosling schittert vanaf deze week in nieuwe actiekomedie: The Fall Guy

DDavid Meijer 22 april 2024 16:55

De nieuwe actiekomedie 'The Fall Guy' met Ryan Gosling en Emily Blunt gaat deze week in première. Gosling speelt een stuntman die depressief is geworden na een fatale fout op de set, terwijl Blunt een voormalige cameravrouw en regisseur portretteert. De film draait vanaf 25 april in de bioscoop.

Hoofdrollen voor Gosling en Blunt

Ryan Gosling en Emily Blunt staan deze week samen in de spotlight met de première van de nieuwe actiekomedie 'The Fall Guy'. Gosling speelt Colt Seavers, een depressieve stuntman die een bijna-dodelijke fout maakte op de set. Blunt daarentegen kruipt in de huid van Jody Moreno, een voormalige cameravrouw en nu ambitieuze regisseur. De film belooft een spannende mix van actie, humor en intense emoties.

Deze nieuwe film is losjes gebaseerd op de populaire tv-serie 'The Fall Guy' uit de jaren '80. De serie stond bekend om zijn mix van humor en actie, iets wat we ook terugzien in de film. De regie van de film is in handen van David Leitch, die eerder al indruk maakte met 'Atomic Blonde' en 'Bullet Train'. Zijn ervaring met actie en humor zal ongetwijfeld bijdragen aan het succes van 'The Fall Guy'.

Vanaf 25 april in de bioscoop

'The Fall Guy' is vanaf 25 april te zien in de bioscoop.

Afbeelding: 'The Fall Guy', TMDB

Meer artikelen