Seizoen 2 'House of the Dragon': Eerste beelden en releasedatum onthuld

RRoos Verhoeven 22 maart 2024 18:24

Het tweede seizoen van de populaire HBO Max serie 'House of the Dragon' keert deze zomer terug. Eerste beelden zijn vrijgegeven en de releasedatum is nu bekend. Westeros staat op het punt uiteen te vallen, nieuwkomers voegen zich bij de cast en het seizoen bestaat uit 8 afleveringen.

Releasedatum en eerste beelden onthuld

Het langverwachte tweede seizoen van 'House of the Dragon' maakt zijn comeback deze zomer. Fans kunnen uitkijken naar gloednieuwe afleveringen, waarvan de eerste beelden zijn vrijgegeven in spannende trailers. HBO Max heeft daarmee ook de officiële releasedatum onthuld.

Westeros op de rand van burgeroorlog

Het rijk van Westeros staat aan de rand van een burgeroorlog. De Green en Black Councils, die respectievelijk koning Aegon en koningin Rhaenyra steunen, zijn in een hevige strijd verwikkeld om de Iron Throne. Beide partijen zijn ervan overtuigd dat zij het recht hebben op de troon. In de twee vrijgegeven trailers worden beide perspectieven getoond. Het tweede seizoen belooft een splitsing van het rijk. De vraag aan de kijkers is: wiens kant kies jij?

Het nieuwe seizoen van 'House of the Dragon' verwelkomt zowel oude bekenden als nieuwe gezichten. Onder de terugkerende castleden bevinden zich Matt Smith, Olivia Cooke en Emma D'Arcy. Daarnaast maakt een scala aan nieuwkomers hun opwachting in seizoen 2. Onder hen Abubakar Salim, Gayle Rankin, Freddie Fox en nog veel meer. Het belooft een spannend seizoen te worden met deze uitgebreide cast.

Seizoen 2: startdatum en aantal afleveringen

Het tweede seizoen van 'House of the Dragon' bestaat uit 8 afleveringen, die vanaf 17 juni wekelijks op HBO Max te zien zijn.

Afbeelding: 'House of the Dragon', TMDB

Meer artikelen