Seizoen 2 'The Gentlemen' op Netflix?

KKees van den Berg 13 maart 2024 16:06

'The Gentlemen', een humoristische Britse serie over een groot cannabisimperium, heeft een onzekere toekomst op Netflix. Er zijn geruchten over een mogelijk tweede seizoen, maar er is nog geen officiële bevestiging.

Erfenis leidt tot spannende plot

In de Britse actieserie 'The Gentlemen' erft het personage Eddie onverwachts het landgoed van zijn vader, wat deel uitmaakt van een groot cannabisimperium. Dit leidt tot spannende ontwikkelingen waarin Eddie zich staande moet houden tegen een scala aan criminelen die een graantje mee willen pikken.

Onzekerheid over vervolg 'The Gentlemen'

Het is op dit moment nog onzeker of er een tweede seizoen van 'The Gentlemen' zal komen. De laatste aflevering van seizoen één laat ruimte voor een vervolg, maar er is nog geen officiële verlenging aangekondigd door Netflix. Wel zijn er geruchten dat Guy Ritchie, de maker van de serie, al ideeën zou hebben voor een tweede seizoen.

De respons van het publiek op 'The Gentlemen' is positief, wat de kans vergroot dat er een tweede seizoen komt. De beslissing ligt uiteindelijk bij Netflix, die eerst de kijkersaantallen van het eerste seizoen wil afwachten voordat ze een beslissing nemen over de toekomst van de serie.

Afbeelding: 'The Gentlemen', TMDB

Meer artikelen