Seizoen 2 van 'House of the Dragon' komt eraan: Dit is wat we weten

RRoos Verhoeven 7 maart 2024 12:22

Goed nieuws voor fans van de Game of Thrones spin-off 'House of the Dragon'. De releaseperiode van het tweede seizoen is eindelijk bekendgemaakt door Warner Bros. Discovery. Lees verder om meer te weten te komen over deze langverwachte serie.

Tweede seizoen arriveert in juni

Na lang wachten hebben fans van 'House of the Dragon', de spin-off van 'Game of Thrones', eindelijk wat meer duidelijkheid gekregen. Warner Bros. Discovery, het moederbedrijf achter de serie, heeft onthuld dat het tweede seizoen van de serie in juni zal worden uitgebracht. Hoewel er nog geen exacte releasedatum is, wordt verwacht dat er wekelijks nieuwe afleveringen zullen worden uitgebracht, net als in het eerste seizoen.

Minder afleveringen, maar geen reden tot zorg

Anders dan het eerste seizoen, dat tien afleveringen telde, zal het komende seizoen van 'House of the Dragon' slechts acht afleveringen hebben. Hoewel dit misschien een teleurstelling kan zijn voor sommige fans, stelt Deadline dat dit geen reden tot zorg zou moeten zijn. Volgens hen wordt er al over een derde seizoen nagedacht en ligt er al een langetermijnplan voor de prequelserie klaar.

'House of the Dragon' is een prequel op de populaire serie 'Game of Thrones' en focust op de Targaryen-dynastie op het hoogtepunt van haar macht. Met meer dan 15 draken onder hun controle, biedt de serie een diepgaande blik op de wereld voorafgaand aan de gebeurtenissen die we kennen uit 'Game of Thrones'. De serie is te streamen op HBO Max.

Meer artikelen