Spannend nieuw Italiaans kostuumdrama 'Briganti' nu op Netflix

KKees van den Berg 23 april 2024 13:25

Het nieuwe Italiaanse kostuumdrama 'Briganti', door Netflix omschreven als een mix van Robin Hood en piraten, is nu te bekijken op de streamingdienst. De serie vertelt het verhaal van een vrouw die zich aansluit bij een groep struikrovers.

Briganti: een mix van Robin Hood en piraten

Netflix probeert hun nieuwe Italiaanse serie Briganti te verkopen als 'een beetje Robin Hood en een beetje piraten'. Vanaf vandaag is het gloednieuwe avontuurlijke kostuumdrama te zien op de streamingdienst. Het verhaal volgt een vrouw die zich aansluit bij een groep struikrovers en een van de meest meedogenloze en strategische leiders wordt.

In Briganti wordt een jonge vrouw gedwongen te ontsnappen uit haar dorp en sluit zich aan bij een groep struikrovers. De verschillende bendes struikrovers moeten zich verenigen tegen hun gemeenschappelijke vijand om het goud van het Zuiden terug te winnen en de boeren weer hoop te geven. Er is sprake van strijd, zowel struikrovers tegen de staat als struikrovers tegen elkaar, waarbij ze zelfs hun menselijkheid opofferen om de onderdrukkers te verslaan.

Briganti nu te bekijken op Netflix

De serie Briganti bestaat uit zes afleveringen en is vanaf vandaag te zien op Netflix.

Afbeelding: 'Brigands: The Quest for Gold', TMDB

Meer artikelen