Spannende nieuwe trailer toont Lady Gaga als Harley Quinn in 'Joker: Folie à Deux'

RRoos Verhoeven 10 april 2024 15:48

De eerste trailer van 'Joker: Folie à Deux' is uitgebracht, waarin Joaquin Phoenix zijn rol als de Joker hervat en Lady Gaga haar debuut maakt als Harley Quinn. Het vervolg op 'Joker' uit 2019, met een muzikaal thema, zal later dit jaar in de bioscopen verschijnen.

Joaquin Phoenix en Lady Gaga schitteren in nieuwe trailer

De langverwachte eerste trailer van 'Joker: Folie à Deux' toont Joaquin Phoenix in zijn vertrouwde rol als de gestoorde clown, terwijl ook Lady Gaga haar intrede doet in de franchise als Harley Quinn. Het vervolg, met een sterk muzikaal thema, staat gepland voor een bioscooprelease later dit jaar.

Arthur Fleck ontmoet Harley Quinn, muziek speelt sleutelrol

In de trailer zien we dat Arthur Fleck, de alter ego van de Joker, nu achter de tralies zit. Maar hij komt ook weer vrij en ontmoet Harley Quinn, gespeeld door Lady Gaga. Een voice-over in de trailer benadrukt het belang van muziek in moeilijke tijden, een thema dat Arthur deelt met Harley.

Ervaring op het grote scherm voor Lady Gaga en Joaquin Phoenix

Dit is niet de eerste keer dat we Lady Gaga op het grote scherm zien. Ze was eerder te zien in 'A Star Is Born' en 'House of Gucci'. Joaquin Phoenix, van zijn kant, heeft al meerdere keren indruk gemaakt met zijn acteerwerk. Hij werd vorig jaar genomineerd voor een Oscar voor zijn rol als Napoleon en won in 2020 de felbegeerde prijs voor zijn vertolking van de Joker.

De release van 'Joker: Folie à Deux' is gepland op 3 oktober. Voor wie een opfrisser nodig heeft of de eerste film nog niet heeft gezien, 'Joker' uit 2019 is momenteel beschikbaar op streamingplatforms zoals HBO Max en Pathé Thuis.

Afbeelding: 'Joker: Folie à Deux', TMDB

Meer artikelen