Spannende thriller 'Red Eye' met Cillian Murphy nu te streamen op Netflix

RRoos Verhoeven 22 maart 2024 12:48

De psychologische thriller 'Red Eye' uit 2005, met Oppenheimer-ster Cillian Murphy in de hoofdrol, is nu beschikbaar op Netflix. De film, geregisseerd door Wes Craven, draait om een ontvoering op een vlucht naar Miami.

Ontvoering op een vlucht naar Miami

In de film 'Red Eye' wordt hotelmanager Lisa Reisert, na het bijwonen van haar oma's begrafenis, op weg naar haar werk in Miami, ontvoerd. De dader, gespeeld door Cillian Murphy, is een passagier op haar vlucht die haar ertoe dwingt een moordaanslag op het hoofd van Homeland Security te plegen. Deze spannende verhaallijn zorgt voor een aangrijpende en intense kijkervaring.

Werk van bekende regisseur Wes Craven

'Red Eye' is geregisseerd door de bekende horror- en thrillerregisseur Wes Craven, de man achter klassiekers als 'A Nightmare on Elm Street' en 'Scream'. Met zijn kenmerkende stijl weet Craven spanning en angst op te bouwen, waardoor 'Red Eye' een ware must-see is voor thrillerliefhebbers.

Goed nieuws dus voor alle filmliefhebbers: 'Red Eye' is nu te streamen op Netflix. Mis deze spannende thriller niet en duik in het verhaal van Lisa's benarde vlucht naar Miami.

Afbeelding: 'Red Eye', TMDB

Meer artikelen